Welcome to Yakyubaka.com

[10/9/2015] Preliminary SMBC Nippon Series 2015 Schedule

by on Oct.09, 2015 @ 6:38 pm, under NPB

Preliminary SMBC Nippon Series 2015 Schedule

Date Gm Venue
10/24 Sat 1 Pacific League Home Stadium
10/25 Sun 2 Pacific League Home Stadium
10/27 Tue 3 Central League Home Stadium
10/28 Wed 4 Central League Home Stadium
10/29 Thur 5 Central League Home Stadium
10/31 Sat 6 Pacific League Home Stadium
11/01 Sun 7 Pacific League Home Stadium

===

Possible start times, based on home stadium

YafuOku Dome - Gates Open: 16:30, Game Start: 18:30

    Gm 1 Gm 2,6,7 Time
Batting Practice Home         -16:15         -16:30  
  Away 16:20-17:35 16:35-17:50 75 min
Fielding Practice Home 17:40-17:50 17:55-18:05 10 min
  Away 17:50-18:00 18:05-18:15 10 min
Field Preparations 18:00-18:10 18:15-18:25 10 min
Opening Ceremony 18:10-18:25 15 min

Sapporo Dome - Gates Open: 16:30, Game Start: 18:30

    Gm 1 Gm 2,6,7 Time
Batting Practice Home         -16:15         -16:30  
  Away 16:20-17:35 16:35-17:50 75 min
Fielding Practice Home 17:40-17:50 17:55-18:05 10 min
  Away 17:50-18:00 18:05-18:15 10 min
Field Preparations 18:00-18:10 18:15-18:25 10 min
Opening Ceremony 18:10-18:25 15 min

QVC Marine Field - Gates Open: 16:30, Game Start: 18:30

    Gm 1 Gm 2,6,7 Time
Batting Practice Home         -16:15         -16:30  
  Away 16:20-17:35 16:35-17:50 75 min
Fielding Practice Home 17:40-17:50 17:55-18:05 10 min
  Away 17:50-18:00 18:05-18:15 10 min
Field Preparations 18:00-18:10 18:15-18:25 10 min
Opening Ceremony 18:10-18:25 15 min

Jingu Stadium - Gates Open 16:15, Game Start: 18:15

    Gm 3 Gm 4,5 Time
Batting Practice Home         -16:00         -16:15  
  Away 16:05-17:20 16:20-17:35 75 min
Fielding Practice Home 17:25-17:35 17:40-17:50 10 min
  Away 17:35-17:45 17:50-18:00 10 min
Field Preparations 17:45-17:55 18:00-18:10 10 min
Opening Ceremony 17:55-18:10 15 min

Tokyo Dome - Gates Open: 16:00, Game Start: 18:00

    Gm 3 Gm 4,5 Time
Batting Practice Home         -15:45         -16:00  
  Away 15:50-17:05 16:05-17:20 75 min
Fielding Practice Home 17:10-17:20 17:25-17:35 10 min
  Away 17:20-17:30 17:35-17:45 10 min
Field Preparations 17:30-17:40 17:45-17:55 10 min
Opening Ceremony 17:40-17:55 15 min

Koshien Stadium - Gates Open: 16:00, Game Start: 18:00

    Gm 3 Gm 4,5 Time
Batting Practice Home         -15:45         -16:00  
  Away 15:50-17:05 16:05-17:20 75 min
Fielding Practice Home 17:10-17:20 17:25-17:35 10 min
  Away 17:20-17:30 17:35-17:45 10 min
Field Preparations 17:30-17:40 17:45-17:55 10 min
Opening Ceremony 17:40-17:55 15 min

===

Ticket Sales

Lawson Ticket Lencore (Pre-request)

  • October 11 @ 10:00 - October 12 @ 23:00

Advance Ticket Lottery

Regular Tickets